Ride and Shine Tour 18.-19.05.2019.godine KSC “L’amour du cheval”

Ride and Shine V1
Revijalna manifestacija u preskakanju prepona, pod nazivom “Ride and Shine Tour”, održaće se u subotu 18. i nedelju 19.maja 2019.godine, na terenima KSC “L’amour du cheval” u Beogradu. U želji da doprinesu razvoju i unaprede, jednu od tri olimpijske discipline konjičkog sporta, organizaciju manifestaciju pokrenula je grupa takmičara SKSS-OFD. Ono što dodatno izdvaja manifestaciju jeste nagradni fond, predvidjen u 6 od 10 utakmica.
Na programu, koji u subotu počinje u 10 časova, biće 5 utakmica. Plejada konja i jahača pokazaće svoje preponsko umeće na preponama različitih visina, od parkura visine 70 cm, namenjenog deci, amaterima i mladim konjima, pa sve do seniorskih visine 130 cm. U peščani parkur popularnog “Lamura”, smeštenog u okviru štalskog kruga Hipodroma Beograd u Paštrovićevoj ulici, neki od najboljih srpskih seniora izaći će u 17.30 i time zaključiti program prvog dana turnira.
Ovakav, celodnevni, format nastavlja se i u nedelju, kada prva utakmica startuje u  09.30, dok ona najteža zatvara program u 17.00.