Poziv na Kliniku: 25, 26, 27.06. Šabac – Konjički klub “Taur “, Srednja poljoprivredna škola Šabac

fei solidarity

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete našoj trodnevnoj klinici koja će se održati 25., 26. i 27. ovog meseca u sklopu FEI Solidarity programa a u duhu razvoja konjičkog sporta u Srbiji. Cilj ove klinike je edukacija o tome kako produžiti životni vek engleskim punokrvnim konjima – galoperima i omogućiti im dugu karijeru u drugim disciplinama, kao i otvaranje mogućnosti za uvođenje discipline eventinga u Srbiji.

Tokom ove klinike, imaćete priliku da učite od renomiranog FEI stručnjaka Edouard Legendre. Predavač će vam pružiti dragocene savete i instrukcije o tome kako odabrati konje koji imaju potencijal za uspeh u različitim disciplinama. Fokus će biti na identifikaciji i razvoju veština konja kako bi im se omogućila uspešna tranzicija iz galopskih trka u druge discipline.

Program klinike uključuje:

Teorijska predavanja: Osnove selekcije i treninga konja za različite discipline
Praktične vežbe: Rad sa konjima na terenu, procena kvaliteta slobodnog skoka, demonstracija treninga i tehnika za poboljšanje performansi i dugovečnosti.
Demonstracije: Prikaz različitih vežbi i tehnika koje će vam pomoći da bolje razumete kako da izgradite karijeru vaših konja u novim disciplinama.
Ovaj jedinstveni program pruža vam priliku da steknete dragocena znanja i veštine koje će unaprediti vaš rad sa konjima.

 Prisustvo na klinici donosi 100 bodova sportskim stručnjacima.

Vaše prisustvo na ovoj klinici nije samo prilika za sticanje novih znanja, već i korak ka unapređenju konjičkog sporta u Srbiji. Kroz ovakve edukativne programe, težimo ka predstavljanju naših napora i dostignuća Svetskoj konjičkoj federaciji (FEI), čime doprinosimo jačanju međunarodnog ugleda naše konjičke zajednice.

Aktivno učešće u ovakvim događajima može otvoriti nove mogućnosti za saradnju i razvoj na globalnom nivou.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do subote, 22.06.

Okupljanje je zakazano u Srednjoj poljoprivrednoj školi u Šapcu za 25.06.2024.

na sledećem linku se nalazi program sa temama i satnicom koje će biti obrađene tokom klinike.
Program RTR Course

Smeštaj je moguć u internatu škole, po ceni od 2.500,00 dinara za polupansion, dok cena za samo noćenje iznosi 2.000,00 dinara.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom učenju!