NAŠI FANTASTIČNI U ZAGREBU!!! (2)

lipanj16

Proteklog vikenda od 03.do 05.juna 2016., u Zagrebu je održan jedan od decenijama najjačih regionalnih turnira, Lipanjski. Put glavnog grada Hrvatske iz Srbije je krenula prava ekspedicija od preko 40 jahača i konja iz 9 srpskih klubova,  beogradskih  ”L’amour du cheval”, “Aleksa Dundić”, “Royal S horse”, “Gorska team”, “Carlo”, “Victoria team” i “Horseland”, te novosadskih ”Impuls” i ”Viking”.

Nakon tri dana skakanja, naši su zabeležili 5 pobeda i 20 plasmana! Kompletne rezultate pogledati ovde, a mi vam prenosimo neke od njih:

lipanj9

Aleksandra Vuksanović sa famoznim Willianom pobedila je u 140 cm visokom Memorijalu Josipa Koblara, nadmašivši neke od najboljih jahača iz regiona. Vili i Aleks iz beogradskog kluba „L’amour du cheval“   zabeležili su plasmane i u 1.20m i 1.35m.

lipanj4

U najjačoj utakmici turnira, a neki bi rekli i najjačoj utakmici sezone u Hrvatskoj, Peharu Grada Zagreba, Srđan Grmaškoski i GONDOR VAN DE DIEPEBEEK bili su  4.! Samo jedna nesretno srušena prepona u osnovnom parkuru visine 1.45m, sprečila je tandem iz „Royal S horsa“  da se bori za podijum, ali to nije sprečilo brojne navijače iz Srbije da proslave rezultat-sjajno 4.mesto u veoma ozbiljnoj konkurenciji!

lipanj10

Junakinja Silver tura za nivo S1/S2 bila je Nina Fafjrić sa VIVY VD BLEYK Z iz K.K.”Aleksa Dundić”, obzirom da je nakon tri dana završila kao ukupni pobednik ove ture. Trijumf su joj donela dva prva mesta u 1.25, odnosno 1.20, te jedno četvrto mesto na istoj visini.

lipanj13

U Silver turi smo imali najviše predstavnika, koji su mahom dobro jahali, pa je tako jedno prvo i jedno četvrto mesto  imala Manu Krdžić sa Balerinom iz K.K.”Victoria Team”, a po nekoliko plasmana u S1/S2 zabeležili su i Saša Milić sa Damom de Prahy iz KSC “L’amour du cheval”, te Nina Vukoje sa Carninom iz istog kluba. U težoj kategoriji S3/S4 po jednu pobedu i plasman je imala je Katarina Ilić Hrgović sa Zalandom.

lipanj1

U Silver turi  u prvih pet plasirale su se i Manja Vitasović  sa Under my thumb iz K.K.”Gorska Team”, te Sara Poparić sa Quincon Z iz K.K.“Viking”, dok su se u Bronzanoj turi, gde se skakalo do 1.15m na proglašenju našle, ponovo  Manu Krdžić I Sara Poparić, te  Anja Zlokolica iz K.K.”Viking” i Petra Lazarević iz K.K.”Carlo”.

lipanj7

REZULTATI TAKMIČENJA

Ostale fotografije, pogledajte u foto galeriji

Partneri