Pripremni kamp potencijalnih reprezentativaca u preskakanju prepona Saveza za konjički sport Srbije za olimpijske i FEI discipline 2017

Konjički klub “Horseland” u Šimanovcima  bio je domaćin pripremnog kampa potencijalnih reprezentativaca u preskakanju prepona Saveza za konjički sport Srbije za olimpijske i FEI discipline 2017.godine , od 12.-17.08.2017.godine.
Odlična podloga na terenima,ažurna ekipa kluba kao I raspoloživ smeštaj za konje bili su jedan od razloga za sjajnu atmosferu na kampu.

pripremni kamp 001

Kampu,organizovanom od strane Saveza,a uz podršku FEI Solidarity fonda,prisustvovalo je 12 jahača sa svojim konjima.

pripremni kamp 002

Rukovodioci programa , Milan Milutinović I Zoran Međedović uz podršku trenera konjičkih klubova koji su učestvovali,  pripremili su petodnevni program koji je obuhvatao kondicione treninge,dresurne radnje kao I postavljene parkure.

pripremni kamp 003

Jahači su trenirali svoja grla tako što su bili raspoređeni u prepodnevnim grupama,dok je slobodno vreme nakon jahanja bilo rezervisano za zajednički ručak.
 Kamp je uspešno završen ,dok nam predstoji odlazak na balkanski konjički šampionat u preskakanju prepona koji se održava u Bugarskoj od 30.08.-03.09.2017.godine gde želimo puno uspeha našoj reprezentaciji!

Partneri