• 1

 

 

 

UZBUDLJIV VIKEND NA GRANIČARU

 

02.i 03.07.2016. godine K.K."Graničar" iz Novog Sada, bio je domaćin dva turnira u preskakanju prepona.

U subotu, 02.jula, održano je II kolo SRB lige, dok je u nedelju, 03.jula, na programu bilo III kolo Vojvođanske preponske lige.

Prvog dana ovog  vikenda u utakmici dana visine 130 cm, startovalo je 9 takmičara, a prvo mesto podelili su Srđan Grmaškoski sa Gondorom, K.K."Royal S horse", Stefan Đoković sa Bonnie de Papignies iz K.K."Aleksa Dundić", te njegov klupski kolega Federico de Lucia sa Balantines.

 

Ova tri takmičara završila su osnovni parkur bez kaznenih poena i stekla pravo za dalje takmičenje. Propozicijama su bila predviđena dva baraža, međutim nakon što su odjahali prvo uže takmičenje i ponovo završili bez kaznenih poena, tri jahača su odlučila da zbog previsoke temperature, imajući u vidu dobrobit konja, ne startuju i u drugom baražu, već da podele 1.mesto.

U utakmici visine 120 cm, pobeduje odneo Srđan Grmaškoski sa Caprice H iz K.K."Royal S Horse", ispred Nine Vukoje sa Carninom iz KSC"L'amour du cheval", te Manu Krdžić sa Balerynom iz K.K."Victoria team".

U 1.10m, najbolji je bio Boško Ristić sa Šalamonom iz K.K."Impuls", ispred Ivana Stevanovića sa Acorinom i Romane Arlov sa Guillerno Rokijem, oboje iz K.K."Viking", dok je u utakmici visine 1m prvo mesto zauzela Marina Marković sa Greti iz K.K."Železničar", drugi je bio Stefan Đoković sa Ognjenim Ca 1 iz K.K."Aleksa Dundić", a iz istog kluba je i trećeplasirana Nina Fajfrić sa Plamenim Ca 2.

Najjaču utakmicu drugog dana skakanja, 140 cm, skakalo je 7 takmičara. Pobedu je odnela Irena Nicović sa Emellionom iz K.K."Gorska team", ispred Stefana Đokovića iz K.K. "Aleksa Dundić" koje se na drugo mesto plasirao sa Bonnie des Papignies, a na treće sa Haos AM.

 

Pobednici u 120 cm od prethodnog dana Srđan Grmaškoski i Caprice H, na istoj visini drugog dana zauzimaju drugo mesto, iza multifunkcionalnog tandema Sare Poparić i Quincon Z iz K.K."Viking". Na treće mesto plasirala se Irena Nicović sa Triks.

U 110cm pobednik ostaje nepromenjen. Ponovo trijumfuje Boško Rostić, ovog puta sa Zoratine, ispred Vanje Poček sa Cunamijem iz K.K."Graničar", te Sophie Suvačarov sa Aprodom iz K.K."Horseland".

U utakmici visine 1m prvo mesto podelili su Stojan Stojanov sa Kiarom iz K.K."Royal S horse" i Teodora Šekularac sa Salvador Dalijem iz K.K."Impuls", dok su po "ex equo" pravilima treće mesto podelili iz K.K."Graničar" Nora Poček sa Džeronimom i Vanja Poček sa Next time, te Stefan Đoković sa Ognjenim Ca 1 iz K.K."Aleksa Dundić" i Teodora Žakula sa Šihederom iz K.K."KCNS".

Kompletne rezultate možete pogledati ovde rezultati-II-kolo-srb-lige-ns.pdf

                                                                rezultati-III-kola-vojvoanske-preponske-lige.pdf

 

 

 

 

 

 

 

Partneri