• 1

PH3

21. i 22.maja 2016. godine održano je Otvoreno prvenstvo Beograda u preskakanju prepona, u organizaciji KSB, a naterenima KSC“L’amour du cheval“. Tokom dvodnevnog turnira jahači su se takmičili u odgovarajućim kategorijama: poletarci, deca, juniori, mladi jahači, amazonke i seniori. Ukupni pobednici i šampioni Beograda proglašeni su u nedelju sabiranjem rezultata nakon oba dana.

PH11Aleksandra Vuksanović, seniorski prvak Beograda

Drugog dana turnira, povodom Svetskog dana plućne hipertenzije udruženje pacijenata“Plućna hipertenzija Srbija - PH Serbia”i SKSSOFD organizovalisu i akciju „Skokza dah“. Plućna hipertenzija je naziv za stanje povišenog krvnog pritiska u krvnim sudovima plućnog krvotoka.

PH9

Plućna hipertenzija je neizlečiva, pogađa sveu zraste, a terapija koja bi pacijentima olakšala život, veoma je teško dostupna u Srbiji. Oboleli od ove bolesti kao i njihove porodice i lekari pridružili su nam se na OPB, kako bi specifičnosti ove bolesti približili javnosti, razmenili svoja iskustva i porazgovarali o daljim planovima i strategijama.

PH2

Pobednici i plasirani na turniru, pružili su podršku akciji “Skokza dah” izašavši na proglašenje u majcama organizacije“Plućna hipertenzija Srbija - PH Serbia”. Rezultate OPB po kategorijama, možete pogledati ovde.

PH5Nina Fajfrić, prvak Beograda u kategorijiama zonki

Fantastična atmosfera i doprinos borbi zazajednički cilj krasili su Otvoreno prvenstvo Beograda-“Skokza dah”, deo te atmosfere pokušaćemo da vam prenesemo fotografijama…

FOTO PRILOG

Partneri