• 1

MM6Marina, Greti i Goran-trio za het-trik

Marina Marković i Greti, na turniru održanom u Šamorinu u Slovačkoj od 29.04-01.05.2016., ostvarile su susjajne rezultate - tri pobede iz četiri starta.

U svom prvom startu, u utakmici 100 cm 13-to godišnja Marina i 11-togodišnja Greti, bile su treće od 90 učesnika. Narednog dana, predstavnice K.K.“Železničar“ iz Novog Sada, u drugom startu na istoj visini pobeđuju 54 konkurentska para, da bi zatim startovale i u 110 cm i nadmašile čak 113 učesnika.

MM 7 trener

Poslednjeg dana, aktuelne državne šampionke u kategoriji dece zaokružuju šamorinski het-trik, iz utakmice u 100 cm u dve faze izlaze kao najbolje od 38 upisanih kombinacija.

mm9 10

U ekspediciji koja je predstavljala Srbiju u ovom gradiću blizu Bratislave, pored Marine i Greti i njihovog trenera Gorana Popova, bili su i Ines Harminc sa Utitaršom iz K.K.“KCNS“ sa svojim trenerom Dejanom Milosavljevićem. Njih dvoje su prvog dana skakali parkure 110 cm, a drugog i trećeg 120 cm. Uprkos trudu nisu uspeli da parkure završe bez kaznenih poena, te su im izmakli plasmani.

MM 4Goran Popov, Marina Marković, Ines Harminc, Dejan Milosavljević

Sam turnir, na kome je učešće uzelo 400 takmičara iz 8 zemalja, održan je u novoizgrađenom centru K.K.“Napoli“, koji je po rečima naših sportista, poptuno prilagođen modernim zahtevima konjičkog sporta.

MM3 atmo

Organizacija je takođe bila na najvišem nivou i mala grupa koja nas je tako uspešno predstavljala u Slovačkoj, kaže da će sigurno ponovo posetiti Šamorin-najavljeno je još puno dobrih turnira!

Rezultate utakmica možete pogledati ovde.

 MM 1

MM2

MM 5

Partneri