• 1

U konjičkom klubu "Graničar" od 07.-09.10.2016. godine održan je balkanski kup u trodnevnom ispitu spremnosti. Prvog dana u dresurnom jahanju najbolje su se pokazali Dejana Suvajdžić i Arbalet ispred Nore Poček sa Džeronimo i Lune Mrkovački sa Piaf.

20161009 125718-1

Drugog dana takmičari su imali čast i zadovoljstvo da se takmiče na stazi za cross country koju je uređivao gospodin Rajko Dokić doajen konjičkog sporta.Najuspešnija u ovom nadmetanju bila je Tatijana Milojković sa Cold Playom, sa lošijim vremenom bila je Dejana Suvajdžić sa Arbaletom koja je zbog promašene poslednje prepone i povratka na istu pored najbržeg tempa zauzela drugo mesto ispred trećeplasirane Nore Poček i Džeronima.

20161008 150557-1

Poslednjeg dana parkur bez kaznenih poena u najkraćem vremenu savladala je Nora Poček,sa 4 kaznena poena parkur završava Dejana Suvajdžić ispred Miroslava Dajča koji takođe sa 4 kaznena poena i lošijim vremenom zauzima treću poziciju.

Zbirom poena iz sva tri dana takmičenja titulu prvakinje Otvorenog Balkanskog Kupa u trodnevnom ispitu spremnosti-dresura,cross country i preskakanje prepona osvaja Dejana Suvajdžić sa Arbaletom iz konjičkog centra novosadski sajam. Vicešampionka je Nora Poček sa Džeronimom iz K.K."Graničar" dok u Niš u K.K."Nonius" zahvaljujući Tatijani Milojković i Cold Playu odlazi titula trećeplasirane . 

GALERIJA:

Partneri