• 1

manu novosti 2016 februar

U austrijskom Magna Racino-u od 26. 02. do 28. 02. održan je turnir u preskakanju prepona CSN-B* CSNP-B, na kome je naša predstavnica Manu Krdžić nastupila u utakmicama kategorije R1, predviđenim za jahače do 15 godina.

Tokom tri dana ovog međunarodnog turnira trinaestogodišnja Beograđanka startovala je u šest utakmica sa svojim kobilama Carmen i Contara i ostvarila čak tri pobede.

U utakmici 115 cm sa desetogodišnjom zekom Carmen pobedila je u konkurenciji 15 takmičara, da bi dan kasnije ista kombinacija trijumfovala u 105cm, nadmašivši čak 51. konkurenta.

Obzirom da su sve utakmice bile brzinske, trener Branko Bane Veselić kaže da je svaki put dao jednostavne instrukcije: "Ostani u ritmu i skraćuj gde smo se dogovorili." Manu je dosledno sprovodila Banetove ideje u delo i zabeležila još jedan trijumf, ovog puta sa doratom Contarom na visini parkura od 115cm, gde je startovalo 29 jahača iz regiona.

Manu, Bane, Carmen i Contara su se vratli u Srbiju i nastavljaju da se pripremaju za predstojeća takmičenja. Očekuje se još puno dobrih rezultata u zemlji i nostranstvu!

FOTO GALERIJA

Partneri